Velkomst

Sønderborg Vikingeklub (SVK) byder dig velkommen som nyt medlem.

 

Hjemmesidewww.sonderborg-vikingeklub.dk

I foreningens vedtægter og ordensregler kan du læse om, hvad et medlemskab medfører og hvilke muligheder du har for at påvirke foreningen. Se hjemmeside under fanebladet ”Medlemskab”.

Som medlem skal du selv vedligeholde personlige data i medlemssystemet.  Da systemet er baseret på at kommunikere med medlemmerne pr. e-mail og mobil telefon, er det meget vigtigt, at disse to informationer altid er ajourførte. Se vejledning på hjemmesiden.

Indgangsdøren kan åbnes op enten med nøglebrik eller via Memperlink appen på din mobiltelefon. Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende nøglebrikken fremover, når du har skiftet til mobilen. Nøglebrikken kan genaktiveres.

Nøglebrik/mobilen til damer virker kun på venstre side.

Nøglebrik/mobilen til herrer virker kun på højre side.

Åbning af dør udefra:

Med mobilen: Åben appen - tryk på nøglen nederst på siden for at låse op, når du er tæt på døren.

Med nøglebrik: Brikken skal berøre den sorte boks, som er monteret på karmen, indtil du hører et bip. En lille lampe begynder at blinke. Døren er nu ulåst i 5 sek. og kan åbnes. Døren låser automatisk, når den lukkes.

Åbning af dør indefra:

Tryk på ”døråbner”. Døren er nu ulåst i 5 sek. og kan åbnes. Døren låser automatisk, når den lukkes.

På hjemmesiden ”Aktuelle besøgstal” kan du aflæse, hvor mange der aktuelt opholder sig på badeanstalten og aflæse de seneste 7 dages besøgstal dag for dag time for time.

For at den løbende opdatering er retvisende, skal alle besøgende, uanset om døren er åben, eller man følges ad, selv logge ind, når de ankommer og ligeledes selv trykke på dørkontakten, når de forlader badeanstalten.

Hent siden Aktuelle besøgstal under dette link:

https://www.sonderborg-vikingeklub.dk/status

Aktivitetskalender

Her kan du se kommende aktiviteter i foreningen.

Har du spørgsmål vedr. dit medlemskab, er du velkommen til at kontakte os pr. e-mail: info@sonderborg-vikingeklub.dk 

Sønderborg Vikingeklub - SVK